Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bring It On, Ghost

Bring It On, Ghost

30/10/2019 | Flixfilm

Bring It On, Ghost på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Comedy, Fantasy, Horror
Instruktion: N/A
Skuespillere: Taecyeon, Kim So-Hyun, Kang Ki-young
Spilletid: 60 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.6

Handling: En studerende med clairvoyante evner får et hukommelsessvækket spøgelse som værelseskammerat, der ender med at hjælpe ham med at jagte onde ånder.

Bring It On, Ghost (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 30. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Bring It On, Ghost på YouTube.



Se Bring It On, Ghost på Netflix



Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Bring It On, Ghost (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bring It On, Ghost (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bring It On, Ghost, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bring It On, Ghost er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.



Skriv kommentar