Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bring It On: In It to Win It

Bring It On: In It to Win It

10/04/2020 | Flixfilm

Se Bring It On: In It to Win It på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Comedy, Sport
Instruktør: Steve Rash
Skuespillere: Ashley Benson, Cassandra Scerbo, Noel Areizaga, Jennifer Tisdale
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Handling: Carson beslutter sig for at føre sin trup til sejr og må kæmpe kvinde mod kvinde med en konkurrencedygtig rival, mens de begge kæmper om en fyrs kærlighed.Se Bring It On: In It to Win It på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Bring It On: In It to Win It havde premiere på Netflix Danmark den 10. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bring It On: In It to Win It ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Bring It On: In It to Win It:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bring It On: In It to Win It er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bring It On: In It to Win It stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar