Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bringing Down the House

Bringing Down the House

01/01/2016 | Flixfilm

Se Bringing Down the House på Netflix

Indspilningsår: 2003
Genre: Comedy
Instruktør: Adam Shankman
Skuespillere: Steve Martin, Queen Latifah, Eugene Levy, Joan Plowright
Spilletid: 105 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: Da en fraskilt advokat søger kærligheden på nettet, får han meget mere, end han havde regnet med, i form af en ilter fængselsindsat.


Se Bringing Down the House på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBringing Down the House havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bringing Down the House ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bringing Down the House herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bringing Down the House er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bringing Down the House stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar