Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bringing Sexy Back

Bringing Sexy Back

01/02/2019 | Flixfilm

Se Bringing Sexy Back på Netflix

Indspilningsår: 2014–
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Samantha Armytage
Spilletid: N/A
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 6.9

Handling: I denne reality-serie følger almindelige mennesker en sundere livsstil og forvandler deres krop for at få selvtilliden tilbage. Resultaterne er dramatiske.

Bringing Sexy Back (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Bringing Sexy Back på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Bringing Sexy Back (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bringing Sexy Back (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bringing Sexy Back, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bringing Sexy Back er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Bringing Sexy Back

  1. Sannie - kl. 23:09, 28-02-2019:

    Super godt koncept. Håber der kommer flere sæsoner af Bringing Sexy Back.

    Skriv kommentar