Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bringing Sexy Back

Bringing Sexy Back

01/02/2019 | 1 kommentar

Se Bringing Sexy Back på Netflix

Indspilningsår: 2014–
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Samantha Armytage
Spilletid: N/A
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 6.6

Resumé: I denne reality-serie følger almindelige mennesker en sundere livsstil og forvandler deres krop for at få selvtilliden tilbage. Resultaterne er dramatiske.


Se Bringing Sexy Back på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Bringing Sexy Back (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bringing Sexy Back (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bringing Sexy Back herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bringing Sexy Back er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bringing Sexy Back (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.1 kommentar til Bringing Sexy Back

  1. Sannie - kl. 23:09, 28-02-2019:

    Super godt koncept. Håber der kommer flere sæsoner af Bringing Sexy Back.

    Skriv kommentar