Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bringing Sexy Back

Bringing Sexy Back

01/02/2019 | Flixfilm

Se Bringing Sexy Back på Netflix

Indspilningsår: 2014–
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Samantha Armytage
Spilletid: N/A
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: I denne reality-serie følger almindelige mennesker en sundere livsstil og forvandler deres krop for at få selvtilliden tilbage. Resultaterne er dramatiske.


Se Bringing Sexy Back på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBringing Sexy Back (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bringing Sexy Back (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bringing Sexy Back herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bringing Sexy Back er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bringing Sexy Back (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Bringing Sexy Back

  1. Sannie - kl. 23:09, 28-02-2019:

    Super godt koncept. Håber der kommer flere sæsoner af Bringing Sexy Back.

    Skriv kommentar