Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Britain’s Weirdest Phobias

Britain’s Weirdest Phobias

31/12/2016 | Ingen kommentarer

Se Britain’s Weirdest Phobias på Netflix

Indspilningsår: 2003–2006
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Matt Lucas, David Walliams, Tom Baker, Paul Putner
Spilletid: 29 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Resumé: Følg terapeuten David Allison, når han hjælper patienter med at overvinde hæmmende, usædvanlige fobier som for eksempel frygt for trærødder, bananer og knæskaller.


Se Britain’s Weirdest Phobias på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Britain’s Weirdest Phobias havde premiere på Netflix Danmark den 31. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Britain’s Weirdest Phobias ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Britain’s Weirdest Phobias herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Britain’s Weirdest Phobias er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Britain’s Weirdest Phobias stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar