Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » British Garden: Life and Death on Your Lawn

British Garden: Life and Death on Your Lawn

09/08/2022 | Flixfilm

British Garden: Life and Death on Your Lawn på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktion: Tom Cook
Skuespillere: Chris Packham
Spilletid: 90 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Hen over et år observerer en gruppe dyreeksperter en række forstadshaver og afdækker de hemmelige liv og daglige dramaer blandt havernes mindste beboere.

British Garden: Life and Death on Your Lawn havde premiere på Netflix Danmark den 9. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til British Garden: Life and Death on Your Lawn på YouTube.Se British Garden: Life and Death on Your Lawn på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om British Garden: Life and Death on Your Lawn ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at British Garden: Life and Death on Your Lawn stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame British Garden: Life and Death on Your Lawn, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til British Garden: Life and Death on Your Lawn er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar