Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Britney Vs Spears

Britney Vs Spears

28/09/2021 | Flixfilm

Britney Vs Spears på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Documentary, Biography, Music
Instruktion: Erin Lee Carr
Skuespillere: Britney Spears, Erin Lee Carr, Jenny Eliscu
Spilletid: 93 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Journalisten Jenny Eliscu og filmskaberen Erin Lee Carr undersøger Britney Spears' kamp for frihed ved hjælp af eksklusive interviews og fortrolige beviser.

Britney Vs Spears havde premiere på Netflix Danmark den 28. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Britney Vs Spears på YouTube.Se Britney Vs Spears på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Britney Vs Spears ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Britney Vs Spears stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Britney Vs Spears, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Britney Vs Spears er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar