Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Britt-Marie Was Here

Britt-Marie Was Here

02/02/2022 | Flixfilm

Britt-Marie Was Here på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Comedy, Drama, Sport
Instruktion: Tuva Novotny
Skuespillere: Pernilla August, Peter Haber, Anders Mossling
Spilletid: 97 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish, German
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Efter en kvinde opdager sin mands affære, forlader hun sit 40 år lange ægteskab, flytter til en ny by og tager et job som træner for et ungdomsfodboldhold.Se Britt-Marie Was Here på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Britt-Marie Was Here havde premiere på Netflix Danmark den 2. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Britt-Marie Was Here på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Britt-Marie Was Here ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Britt-Marie Was Here stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Britt-Marie Was Here, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Britt-Marie Was Here er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar