Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Broad Peak

Broad Peak

14/09/2022 | Flixfilm

Broad Peak på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Adventure, Biography, Drama
Instruktion: Leszek Dawid
Skuespillere: Ireneusz Czop, Maja Ostaszewska, Piotr Glowacki
Spilletid: 101 min
Land: Poland
Sprog: Polish
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Efter at have besteget Broad Peak-bjerget opdager Maciej Berbeka, at han rent faktisk ikke nåede toppen. 25 år senere tager han ud for at afslutte det, han startede.

Broad Peak havde premiere på Netflix Danmark den 14. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Broad Peak på YouTube.Se Broad Peak på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Broad Peak ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Broad Peak stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Broad Peak, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Broad Peak er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar