Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Broadcasting Christmas

Broadcasting Christmas

01/11/2020 | Flixfilm

Broadcasting Christmas på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Comedy, Drama, Family
Instruktion: Peter Sullivan
Skuespillere: Melissa Joan Hart, Dean Cain, Cynthia Gibb
Spilletid: 84 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Da to journalister, der engang dannede par, går efter det samme job på et morgenprogram, begynder gnisterne at fyge både på og udenfor skærmen.

Broadcasting Christmas havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Broadcasting Christmas på YouTube.Se Broadcasting Christmas på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Broadcasting Christmas ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Broadcasting Christmas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Broadcasting Christmas, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Broadcasting Christmas er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar