Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Broadcasting Christmas

Broadcasting Christmas

01/11/2020 | Flixfilm

Se Broadcasting Christmas på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy, Drama, Family, Romance
Instruktør: Peter Sullivan
Skuespillere: Melissa Joan Hart, Dean Cain, Cynthia Gibb, Jackée Harry
Spilletid: 84 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Da to journalister, der engang dannede par, går efter det samme job på et morgenprogram, begynder gnisterne at fyge både på og udenfor skærmen.Se Broadcasting Christmas på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Broadcasting Christmas havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Broadcasting Christmas ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Broadcasting Christmas:


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Broadcasting Christmas er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Broadcasting Christmas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar