Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Broadchurch

Broadchurch

16/08/2016 | Flixfilm

Broadchurch på Netflix

Produktionsår: 2013–2017
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: David Tennant, Olivia Colman, Jodie Whittaker
Spilletid: 48 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.4

Handling: Da en dreng myrdes i den lille kystby Broadchurch, bliver de lokale kriminalassistenter Ellie Miller og Alec Hardy sat på den mystiske sag.

Broadchurch havde premiere på Netflix Danmark den 16. august, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Broadchurch på YouTube.Se Broadchurch på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Broadchurch ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Broadchurch stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Broadchurch, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Broadchurch er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar