Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Broen

05/10/2014 | Flixfilm

Se Broen på Netflix

Indspilningsår: 2011–2018
Genre: Crime, Mystery, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Sofia Helin, Rafael Pettersson, Sarah Boberg, Dag Malmberg
Spilletid: 60 min
Land: Sweden, Denmark, Germany
Sprog: Swedish, Danish
IMDb-karakter: 8.6

Beskrivelse: Der dukker et lig op på broen mellem Danmark og Sverige, og nu skal danske og svenske kriminalfolk dele opklaringsarbejdet og samarbejde for at finde morderen.


Se Broen på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Broen havde premiere på Netflix Danmark den 5. oktober, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Broen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Broen:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Broen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Broen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar