Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Broen

05/10/2014 | Flixfilm

Broen på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Documentary
Instruktion: Pelle Hybbinette
Skuespillere: N/A
Spilletid: 56 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 8.0

Handling: Der dukker et lig op på broen mellem Danmark og Sverige, og nu skal danske og svenske kriminalfolk dele opklaringsarbejdet og samarbejde for at finde morderen.Se Broen på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Broen havde premiere på Netflix Danmark den 5. oktober, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Broen på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Broen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Broen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Broen, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Broen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar