Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Brokeback Mountain

Brokeback Mountain

25/02/2018 | Flixfilm

Se Brokeback Mountain på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Ang Lee
Skuespillere: Heath Ledger, Jake Gyllenhaal, Randy Quaid, Valerie Planche
Spilletid: 134 min
Land: USA, Canada
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: I 1963 bliver to fårehyrder involveret i en stadigt hedere kærlighedsaffære, men det er svært at holde deres forhold hemmeligt for konerne.


Se Brokeback Mountain på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Brokeback Mountain havde premiere på Netflix Danmark den 25. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Brokeback Mountain ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Brokeback Mountain:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Brokeback Mountain er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Brokeback Mountain stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar