Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Brokeback Mountain

Brokeback Mountain

01/01/2021 | Flixfilm

Brokeback Mountain på Netflix

Produktionsår: 2005
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Ang Lee
Skuespillere: Jake Gyllenhaal, Heath Ledger, Michelle Williams
Spilletid: 134 min
Land: United States, Canada
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.7

Handling: I 1963 bliver to fårehyrder involveret i en stadigt hedere kærlighedsaffære, men det er svært at holde deres forhold hemmeligt for konerne.

Brokeback Mountain havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Brokeback Mountain på YouTube.Se Brokeback Mountain på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Brokeback Mountain ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Brokeback Mountain stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Brokeback Mountain, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Brokeback Mountain er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar