Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Broken

27/11/2019 | Flixfilm

Se Broken på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Denne undersøgende dokuserie viser, hvordan uagtsomhed og bedrag ved produktion og markedsføring af populære produkter kan få alvorlige konsekvenser.Se Broken på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Broken (Forbrugerbedrag) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 27. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Broken (Forbrugerbedrag) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Broken:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Broken (Forbrugerbedrag) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Broken (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar