Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Broken

27/11/2019 | Flixfilm

Broken på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Denne undersøgende dokuserie viser, hvordan uagtsomhed og bedrag ved produktion og markedsføring af populære produkter kan få alvorlige konsekvenser.

Broken (Forbrugerbedrag) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 27. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Broken på YouTube.Se Broken på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Broken (Forbrugerbedrag) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Broken (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Broken, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Broken (Forbrugerbedrag) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar