Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Broken City

Broken City

01/04/2014 | Flixfilm

Se Broken City på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Action, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Allen Hughes
Skuespillere: Mark Wahlberg, Russell Crowe, Catherine Zeta-Jones, Jeffrey Wright
Spilletid: 109 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Borgmester Hostetler mistænker sin kone for utroskab. Han hyrer en detektiv til at skygge hende, og han kommer på sporet af en stor skandale.


Se Broken City på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBroken City havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Broken City ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Broken City herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Broken City er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Broken City stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar