Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Broken Health

Broken Health

30/07/2022 | Flixfilm

Broken Health på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Følg den catalanske sundhedsminister, Alba Vergés, og hendes stab under den ødelæggende COVID-19-pandemi i forsøget på at holde krisen under kontrol.

Broken Health havde premiere på Netflix Danmark den 30. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Broken Health på YouTube.Se Broken Health på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Broken Health ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Broken Health stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Broken Health, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Broken Health er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar