Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Broken

01/04/2015 | Flixfilm

Se Broken på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Rufus Norris
Skuespillere: Charlie Booty, Lily James, Tim Roth, Eloise Laurence
Spilletid: 91 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Da en stille engelsk forstad rammes af vold, begynder en fremmelig 11-årig pige sin rejse mod den forvirrende voksenverden.


Se Broken på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBroken havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Broken ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Broken herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Broken er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Broken stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar