Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Bronies

15/01/2014 | Flixfilm

Se Bronies på Netflix

Indspilningsår: 2013–
Genre: Short, Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Dayleigh Nelson, Christopher Jordan Lee, Kayla Heselwood, Susan A. Burzynski
Spilletid: 12 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: Denne dokumentar sætter spot på en lille, men enestående popkultur og ser på voksne tilhængere af den animerede serie "My Little Pony: Venskab er ren magi."


Se Bronies på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBronies havde premiere på Netflix Danmark den 15. januar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bronies ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bronies herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bronies er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bronies stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar