Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Brother Nature

Brother Nature

30/06/2018 | Flixfilm

Se Brother Nature på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy
Instruktør: Oz Rodriguez, Matt Villines
Skuespillere: Taran Killam, Gillian Jacobs, Bobby Moynihan, Sarah Burns
Spilletid: 97 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.8

Handling: En politiker, der stiller op i sin chefs valgkreds, tager på trekking til sin kærestes families hytte, hvor hans planer måske bliver afsporet af hans kommende svoger.

Brother Nature havde premiere på Netflix Danmark den 30. juni, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Brother Nature på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Brother Nature ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Brother Nature stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Brother Nature, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Brother Nature er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar