Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Brother Nature

Brother Nature

30/06/2018 | Ingen kommentarer

Se Brother Nature på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy
Instruktør: Osmany Rodriguez, Matt Villines
Skuespillere: Taran Killam, Gillian Jacobs, Bobby Moynihan, Sarah Burns
Spilletid: 97 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.7

Resumé: En politiker, der stiller op i sin chefs valgkreds, tager på trekking til sin kærestes families hytte, hvor hans planer måske bliver afsporet af hans kommende svoger.


Se Brother Nature på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Brother Nature havde premiere på Netflix Danmark den 30. June, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Brother Nature ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Brother Nature herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Brother Nature er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Brother Nature stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore