Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Brotherhood

Brotherhood

11/05/2022 | Flixfilm

Brotherhood på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Short, Drama, Family
Instruktion: Meryam Joobeur
Skuespillere: Kais Ayari, Mohamed Grayaâ, Mouldi Kriden
Spilletid: 25 min
Land: Tunisia, Canada, Qatar, Sweden
Sprog: Arabic
IMDb-karakter: 7.0

Handling: En samvittighedsfuld advokat kommer i et moralsk dilemma, da politiet tvinger hende til at holde dem informeret om sin kriminelle bror.Se Brotherhood på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Brotherhood (Et broderskab) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 11. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Brotherhood på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Brotherhood (Et broderskab) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Brotherhood (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Brotherhood, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Brotherhood (Et broderskab) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar