Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Brotherhood

Brotherhood

15/03/2014 | Flixfilm

Se Brotherhood på Netflix

Indspilningsår: 2006–2008
Genre: Crime, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jason Isaacs, Jason Clarke, Annabeth Gish
Spilletid: 60 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Efter Lars' karriere tager en uventet drejning, opsøges han af en lokal gruppe højreekstremister, der viser ham respekt og fællesskab – noget, som han desperat mangler.

Brotherhood havde premiere på Netflix Danmark den 15. marts, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Brotherhood på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Brotherhood ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Brotherhood stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Brotherhood, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Brotherhood er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar