Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Brotherly Love

Brotherly Love

15/09/2016 | Ingen kommentarer

Se Brotherly Love på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Drama
Instruktør: Jamal Hill
Skuespillere: Keke Palmer, Cory Hardrict, Romeo Miller, Eric D. Hill Jr.
Spilletid: 89 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Resumé: En ung basketballstjerne skal yde sit bedste, mens hans tvillingesøster begiver sig ud i en risikabel romance, og deres bror bliver trukket ind i en gadekamp.


Se Brotherly Love på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Brotherly Love havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Brotherly Love ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Brotherly Love herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Brotherly Love er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Brotherly Love stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar