Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Brotherly Love

Brotherly Love

15/09/2016 | Flixfilm

Brotherly Love på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Drama
Instruktion: Jamal Hill
Skuespillere: Keke Palmer, Cory Hardrict, Romeo Miller
Spilletid: 89 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: En ung basketballstjerne skal yde sit bedste, mens hans tvillingesøster begiver sig ud i en risikabel romance, og deres bror bliver trukket ind i en gadekamp.Se Brotherly Love på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Brotherly Love havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Brotherly Love på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Brotherly Love ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Brotherly Love stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Brotherly Love, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Brotherly Love er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar