Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Brothers in Law

Brothers in Law

16/09/2021 | Flixfilm

Brothers in Law på Netflix

Produktionsår: 1957
Genre: Comedy
Instruktion: Roy Boulting
Skuespillere: Henry B. Longhurst, Edith Sharpe, Ian Carmichael
Spilletid: 94 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: En ung, ivrig advokat, der er fast besluttet på at gøre en forskel, vakler i sin tro, da han må kæmpe mod absurde realiteter i det britiske retssystem.

Brothers in Law havde premiere på Netflix Danmark den 16. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Brothers in Law på YouTube.Se Brothers in Law på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Brothers in Law ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Brothers in Law stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Brothers in Law, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Brothers in Law er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar