Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Brothers: The Return

Brothers: The Return

01/11/2016 | Flixfilm

Se Brothers: The Return på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Erik Leijonborg
Skuespillere: Ola Rapace, Lembit Ulfsak, Liina-Riin Olmaru, Kristiine Pajussaar
Spilletid: 96 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish, English, Estonian
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Straffefangen Hoffa er på flugt fra politiet og ender i Estland, men har planer om at vende tilbage til Sverige, hvor hans familie venter på ham.


Se Brothers: The Return på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBrothers: The Return havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Brothers: The Return ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Brothers: The Return herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Brothers: The Return er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Brothers: The Return stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar