Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Brothers: The Return

Brothers: The Return

01/11/2016 | Ingen kommentarer

Se Brothers: The Return på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Erik Leijonborg
Skuespillere: Ola Rapace, Lembit Ulfsak, Liina-Riin Olmaru, Kristiine Pajussaar
Spilletid: 96 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish, English, Estonian
IMDb-karakter: 6.8

Resumé: Straffefangen Hoffa er på flugt fra politiet og ender i Estland, men har planer om at vende tilbage til Sverige, hvor hans familie venter på ham.


Se Brothers: The Return på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Brothers: The Return havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Brothers: The Return ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Brothers: The Return herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Brothers: The Return er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Brothers: The Return stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar