Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Brown Nation

Brown Nation

16/11/2016 | Flixfilm

Se Brown Nation på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Doug E. Doug, Kapil Bawa, Jaspal Binning, Melanie Chandra
Spilletid: 21 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: En indisk-amerikansk mand, der bor sammen med sin kunstneriske kone og påståelige svigerfar, må kæmpe med familien og et skrantende IT-firma.


Se Brown Nation på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBrown Nation havde premiere på Netflix Danmark den 16. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Brown Nation ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Brown Nation herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Brown Nation er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Brown Nation stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar