Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Bruce Springsteen med i ny sæson af Lilyhammer

Bruce Springsteen med i ny sæson af Lilyhammer

27/10/2014 | Flixfilm

Foto: Bruce Springsteen og Steven van Zandt optræder på Roskilde Festival 2014.

Foto: Bruce Springsteen og Steven van Zandt.

Den 21. november vender Netflix-serien Lilyhammer tilbage med en tredje sæson og forventningerne til de nye sæson er tårnhøje. Budgettet og ambitionerne er blevet hævet betragteligt og nu kan hovedrolleindehaver Steven Van Zandt afsløre, at en af hans populære kollegaer fra musikbranchen får en rolle i serien.

Der er tale om ingen ringere end den amerikanske musiker Bruce Springsteen, som i en af sine første roller som skuespiller, vil medvirke i Lilyhammer sæson 3 som ejer af et lighus.

Bruce ‘The Boss’ Springsteen og Steven Van Zandt kender hinanden særdeles godt, da Steven spiller med i The E Street Band, der har indspillet og turneret med Bruce Springsteen siden 1972.

Steven Van Zandt, som spiller hovedrollen som Frank Tagliano i Lilyhammer, har haft mere at skulle have sagt i den nye sæson, hvor han både har instrueret og skrevet manuskript til et par episoder. Herudover har han haft ansvaret for musikken i hele den nye sæson af den prisbelønnede serie.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 18 – 2024)

Det er ikke blot Bruce Springsteen som Steven har fået med i serien, også vennen Tony Sirico medvirker i sæson 3. De to har tidligere spillet sammen i The Sopranos.

Artiklen fortsætter under annoncen

I Lilyhammer følger man ex-gangsteren Frank ‘The Fixer’ Tagliano (Van Zandt), som flytter til Lilyhammer i Norge efter at være blevet indlemmet i et vidnebeskyttelsesprogram.

Serien er blevet til i et samarbejde mellem Netflix og den norske tv-station NRK, hvorfor serien er blevet vist på tv i Norge. Her har den været en stor succes med over 1 million seere i gennemsnit.

Se Lilyhammer sæson 3 på Netflix Danmark fra 21. november.
Skriv kommentar