Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Bruce Springsteen på Netflix

Bruce Springsteen på Netflix

22/07/2018 | Flixfilm

Netflix har netop annonceret, at den amerikanske musiker Bruce Springsteens historiske one man show ‘Springsteen on Broadway’, får eksklusiv premiere på streamingtjenesten den 16. december 2018.

‘Springsteen on Broadway’ er et akustisk solo-show skrevet og udført af den ikoniske musiker, der blandt andet byder på anekdoter, historiske fortællinger, gæsteoptrædener og naturligvis musik fra det imponerende bagkatalog.

Glæd dig blandt andet til My Hometown fra Born in the U.S.A. og The Promised Land fra albummet Darkness on the Edge of Town og mange flere. Alle sange fremføres blot med piano og guitar af Bruce Springsteen selv.

Om showet udtaler Ted Sarandos, indholdschef hos Netflix;

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi er begejstrede for at bringe Bruce Springsteen – en mesterlige historiefortæller, humanitær og stemme til hver mand – til Netflix i dette historiske one man show. Denne banebrydende oplevelse trodser grænserne for teater, koncerter og film og vil give vores globale publikum et intimt kig på et af vores største kulturelle ikoner.”

LÆS OGSÅ   Netflix-krimi med Thomas Bo Larsen kommer til september

Nyheden om at Bruce Springsteen-showet får premiere på Netflix kommer blot få dage efter at det er blevet optaget foran et specielinviteret publikum den 17. og 18. juli 2018.

Se ‘Springsteen on Broadway’ på Netflix Danmark fra den 16. december.2 kommentarer til Bruce Springsteen på Netflix

  1. Thomas - kl. 09:52, 30-11-2018:

    Kommer der en opdatering med korrekt tidspunkt. Den bliver vist først tilgængelig 16/12. Er der nogen, der har det korrekte danske klokkeslet?

  2. Flixfilm - kl. 10:06, 30-11-2018:

    Hej Thomas,

    Du har ret – Premieredatoen er den 16. december og den vil være tilgængelig fra kl 09:01.

Skriv kommentar