Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Bruised

24/11/2021 | Flixfilm

Bruised på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Drama, Sport
Instruktion: Halle Berry
Skuespillere: Halle Berry, Adan Canto, Sheila Atim
Spilletid: 129 min
Land: United States, United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Flere år efter et ydmygende nederlag får en MMA-kæmper chancen for forløsning, da den søn, som hun havde forladt, dukker op i hendes liv igen.

Bruised havde premiere på Netflix Danmark den 24. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Bruised på YouTube.Se Bruised på Netflix
Anmeldelse: Bruised

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Bruised ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bruised stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bruised, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bruised er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar