Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bruna Louise: Demolition

Bruna Louise: Demolition

22/06/2022 | Flixfilm

Bruna Louise: Demolition på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary, Comedy
Instruktion: Fabio Ock
Skuespillere: Bruna Louise
Spilletid: 65 min
Land: Brazil
Sprog: Portuguese
IMDb-karakter: 4.8

Handling: Efter at have datet et stykke tid er komikeren Bruna Louise blevet verdensmester i mislykkede forhold – ved at konvertere dem til hylende morsomme vittigheder.Se Bruna Louise: Demolition på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Bruna Louise: Demolition havde premiere på Netflix Danmark den 22. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Bruna Louise: Demolition på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Bruna Louise: Demolition ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bruna Louise: Demolition stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bruna Louise: Demolition, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bruna Louise: Demolition er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar