Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bruno and Boots: The Wizzle War

Bruno and Boots: The Wizzle War

01/01/2018 | Flixfilm

Se Bruno and Boots: The Wizzle War på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Eleverne på to naboskoler er trætte af mærkelige påklædningsregler og skøre straffe, så de sætter sig op mod to nyligt ansatte assistenter.


Se Bruno and Boots: The Wizzle War på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBruno and Boots: The Wizzle War havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bruno and Boots: The Wizzle War ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bruno and Boots: The Wizzle War herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bruno and Boots: The Wizzle War er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bruno and Boots: The Wizzle War stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar