Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bruno and Boots: This Can’t Be Happening at Macdonald Hall

Bruno and Boots: This Can’t Be Happening at Macdonald Hall

01/11/2017 | Flixfilm

Se Bruno and Boots: This Can’t Be Happening at Macdonald Hall på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: De største ballademagere på Macdonald Hall er Bruno og Boots. En dag bliver de snuppet, og de får den værst tænkelige straf: at skulle sove på hver deres sovesal.


Se Bruno and Boots: This Can’t Be Happening at Macdonald Hall på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBruno and Boots: This Can’t Be Happening at Macdonald Hall havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bruno and Boots: This Can’t Be Happening at Macdonald Hall ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bruno and Boots: This Can’t Be Happening at Macdonald Hall herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bruno and Boots: This Can’t Be Happening at Macdonald Hall er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bruno and Boots: This Can’t Be Happening at Macdonald Hall stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar