Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Bruno and Boots: This Can’t Be Happening at Macdonald Hall

01/11/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: De største ballademagere på Macdonald Hall er Bruno og Boots. En dag bliver de snuppet, og de får den værst tænkelige straf: at skulle sove på hver deres sovesal.


Se Bruno and Boots: This Can’t Be Happening at Macdonald Hall på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Bruno and Boots: This Can’t Be Happening at Macdonald Hall havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bruno and Boots: This Can’t Be Happening at Macdonald Hall ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bruno and Boots: This Can’t Be Happening at Macdonald Hall herunder:Fra premieredatoen (1. november, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Bruno and Boots: This Can’t Be Happening at Macdonald Hall er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Bruno and Boots: This Can’t Be Happening at Macdonald Hall stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar