Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bruno and Boots: This Can’t Be Happening at Macdonald Hall

Bruno and Boots: This Can’t Be Happening at Macdonald Hall

01/11/2017 | Ingen kommentarer

Se Bruno and Boots: This Can’t Be Happening at Macdonald Hall på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: De største ballademagere på Macdonald Hall er Bruno og Boots. En dag bliver de snuppet, og de får den værst tænkelige straf: at skulle sove på hver deres sovesal.


Se Bruno and Boots: This Can’t Be Happening at Macdonald Hall på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Bruno and Boots: This Can’t Be Happening at Macdonald Hall havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bruno and Boots: This Can’t Be Happening at Macdonald Hall ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bruno and Boots: This Can’t Be Happening at Macdonald Hall herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bruno and Boots: This Can’t Be Happening at Macdonald Hall er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bruno and Boots: This Can’t Be Happening at Macdonald Hall stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar