Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Brüno

15/05/2020 | Flixfilm

Brüno på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Short, Family
Instruktion: David J.V. Schöbl
Skuespillere: Mia Gemini, Hubert Horský, Denisa Jansová
Spilletid: 2 min
Land: Czech Republic
Sprog: None
IMDb-karakter: N/A

Handling: Den homoseksuelle tv-reporter Bruno kommer i store problemer med gæsterne når han interviewer dem meget åbenhjertet.

Brüno havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Brüno på YouTube.Se Brüno på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Brüno ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Brüno stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Brüno, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Brüno er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar