Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Bubble

28/04/2022 | Flixfilm

Bubble på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: Tetsurô Araki
Skuespillere: Jun Shison, riria., Mamoru Miyano
Spilletid: 100 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 6.3

Handling: I et Tokyo, der ligger øde og gradvist overtages af bobler og sære forandringer i tyngdekraften, har en begavet ung mand et afgørende møde med en mystisk pige.

Bubble havde premiere på Netflix Danmark den 28. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Bubble på YouTube.Se Bubble på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Bubble ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bubble stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bubble, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bubble er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar