Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Budapest

01/03/2019 | Flixfilm

Budapest på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktion: Xavier Gens
Skuespillere: Manu Payet, Jonathan Cohen, Monsieur Poulpe
Spilletid: 102 min
Land: France, Belgium
Sprog: Hungarian, French, English
IMDb-karakter: 5.4

Handling: To bedste venner sætter deres karriere og ægteskab over styr, da de starter et firma, der arrangerer vilde polterabender, hvor alt er tilladt, i Ungarn.

Budapest havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Budapest på YouTube.Se Budapest på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Budapest ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Budapest stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Budapest, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Budapest er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar