Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Buddi

11/09/2020 | Flixfilm

Se Buddi på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Animation
Instruktør: N/A
Skuespillere: Greta Jameson, Ralf Jameson, Clementine Laikin, Felix Laikin
Spilletid: N/A
Land: UK, China
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Beskrivelse: Vennerne hopper, snurrer, glider og fniser sig vej gennem deres magiske verden, mens de lærer nye ting og oplever glæden ved deres venskab.


Se Buddi på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Buddi (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 11. september, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Buddi (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Buddi:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Buddi er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Buddi (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar