Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Buddies

01/07/2016 | Flixfilm

Se Buddies på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Adventure, Comedy, Drama
Instruktør: Marcelo Galvão
Skuespillere: Ariel Goldenberg, Rita Pokk, Breno Viola, Lima Duarte
Spilletid: 94 min
Land: Brazil
Sprog: Portuguese
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Tre unge med Downs inspireres af filmen Thelma & Louise og forlader den institution, de bor på, for at tage på en køretur sammen.


Se Buddies på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBuddies havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Buddies ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Buddies herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Buddies er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Buddies stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar