Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Buddy Games

Buddy Games

01/02/2022 | Flixfilm

Buddy Games på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktion: Josh Duhamel
Skuespillere: Dan Bakkedahl, Kevin Dillon, Josh Duhamel
Spilletid: 90 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.8

Handling: Alle kneb gælder for en gruppe venner, der konkurrerer om penge igennem en vild række absurde udfordringer og finder ud af, hvad et sandt venskab indebærer.

Buddy Games havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Buddy Games på YouTube.Se Buddy Games på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Buddy Games ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Buddy Games stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Buddy Games, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Buddy Games er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar