Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Buddy Thunderstruck: The Maybe Pile

Buddy Thunderstruck: The Maybe Pile

14/07/2017 | Ingen kommentarer

Se Buddy Thunderstruck: The Maybe Pile på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Racerkørerhunden Buddy og hans mekanikerfritte Danny graver sig gennem bunden af måske-idéer og tester nogle vilde stunts.


Se Buddy Thunderstruck: The Maybe Pile på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Buddy Thunderstruck: The Maybe Pile havde premiere på Netflix Danmark den 14. juli, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Buddy Thunderstruck: The Maybe Pile ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Buddy Thunderstruck: The Maybe Pile herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Buddy Thunderstruck: The Maybe Pile er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Buddy Thunderstruck: The Maybe Pile stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore