Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Buddy Thunderstruck: The Maybe Pile

Buddy Thunderstruck: The Maybe Pile

14/07/2017 | Ingen kommentarer

Se Buddy Thunderstruck: The Maybe Pile på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Racerkørerhunden Buddy og hans mekanikerfritte Danny graver sig gennem bunden af måske-idéer og tester nogle vilde stunts.


Se Buddy Thunderstruck: The Maybe Pile på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Buddy Thunderstruck: The Maybe Pile havde premiere på Netflix Danmark den 14. juli, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Buddy Thunderstruck: The Maybe Pile ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Buddy Thunderstruck: The Maybe Pile herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Buddy Thunderstruck: The Maybe Pile er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Buddy Thunderstruck: The Maybe Pile stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar