Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Buddy Thunderstruck

Buddy Thunderstruck

10/03/2017 | Flixfilm

Se Buddy Thunderstruck på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Animation, Action, Comedy, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Brian Atkinson, Debi Derryberry, Philip Maurice Hayes, Leigh Kelly
Spilletid: 24 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: Der er dømt spas og spænding, når hunden Buddy Thunderstruck kører lastbilræs. Følg ham på hans hæsblæsende, topgearede eventyr i byen Greasepit.


Se Buddy Thunderstruck på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBuddy Thunderstruck (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 10. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Buddy Thunderstruck (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Buddy Thunderstruck herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Buddy Thunderstruck er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Buddy Thunderstruck (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar