Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Buddy Thunderstruck

Buddy Thunderstruck

10/03/2017 | Flixfilm

Buddy Thunderstruck på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Animation, Action, Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Alexandre Crepet, Brian Atkinson, Debi Derryberry
Spilletid: 1 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Handling: Der er dømt spas og spænding, når hunden Buddy Thunderstruck kører lastbilræs. Følg ham på hans hæsblæsende, topgearede eventyr i byen Greasepit.

Buddy Thunderstruck (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 10. marts, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Buddy Thunderstruck på YouTube.Se Buddy Thunderstruck på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Buddy Thunderstruck (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Buddy Thunderstruck (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Buddy Thunderstruck, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Buddy Thunderstruck er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar