Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Buddy Thunderstruck

Buddy Thunderstruck

10/03/2017 | Ingen kommentarer

Se Buddy Thunderstruck på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Animation, Action, Comedy, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Brian Atkinson, Debi Derryberry, Philip Maurice Hayes, Leigh Kelly
Spilletid: 24 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Resumé: Der er dømt spas og spænding, når hunden Buddy Thunderstruck kører lastbilræs. Følg ham på hans hæsblæsende, topgearede eventyr i byen Greasepit.


Se Buddy Thunderstruck på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Buddy Thunderstruck (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 10. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Buddy Thunderstruck (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Buddy Thunderstruck herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Buddy Thunderstruck er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Buddy Thunderstruck (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar