Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Buenas noches, dijo la Señorita Pájaro

Buenas noches, dijo la Señorita Pájaro

22/08/2022 | Flixfilm

Buenas noches, dijo la Señorita Pájaro på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En seriemorder sender kompromitterende billeder til sine ofre, før han gør det af med dem. Og den lovende, unge skuespillerinde Sonia har lige modtaget et.

Buenas noches, dijo la Señorita Pájaro havde premiere på Netflix Danmark den 22. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Buenas noches, dijo la Señorita Pájaro på YouTube.Se Buenas noches, dijo la Señorita Pájaro på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Buenas noches, dijo la Señorita Pájaro ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Buenas noches, dijo la Señorita Pájaro stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Buenas noches, dijo la Señorita Pájaro, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Buenas noches, dijo la Señorita Pájaro er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar