Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Buffy the Vampire Slayer

Buffy the Vampire Slayer

20/09/2016 | Flixfilm

Se Buffy the Vampire Slayer på Netflix

Indspilningsår: 1997–2003
Genre: Action, Drama, Fantasy, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Sarah Michelle Gellar, Nicholas Brendon, Alyson Hannigan, Anthony Head
Spilletid: 44 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Beskrivelse: Sunnydale-teenageren Buffy Summers ønsker sig et almindeligt liv, men accepterer sin skæbne som vampyrdræber og slår vampyrer og dæmoner ihjel med hjælp fra vennerne.


Se Buffy the Vampire Slayer på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBuffy the Vampire Slayer (Sæson 7) havde premiere på Netflix Danmark den 20. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Buffy the Vampire Slayer (Sæson 7) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Buffy the Vampire Slayer herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Buffy the Vampire Slayer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Buffy the Vampire Slayer (Sæson 7) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar