Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Buffy the Vampire Slayer

Buffy the Vampire Slayer

20/09/2016 | Flixfilm

Buffy the Vampire Slayer på Netflix

Produktionsår: 1997–2003
Genre: Action, Drama, Fantasy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Sarah Michelle Gellar, Nicholas Brendon, Alyson Hannigan
Spilletid: 44 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.3

Handling: Sunnydale-teenageren Buffy Summers ønsker sig et almindeligt liv, men accepterer sin skæbne som vampyrdræber og slår vampyrer og dæmoner ihjel med hjælp fra vennerne.

Buffy the Vampire Slayer (Sæson 7) havde premiere på Netflix Danmark den 20. september, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Buffy the Vampire Slayer på YouTube.Se Buffy the Vampire Slayer på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Buffy the Vampire Slayer (Sæson 7) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Buffy the Vampire Slayer (Sæson 7) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Buffy the Vampire Slayer, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Buffy the Vampire Slayer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar