Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Buffy the Vampire Slayer

Buffy the Vampire Slayer

15/10/2014 | Flixfilm

Se Buffy the Vampire Slayer på Netflix

Indspilningsår: 1997–2003
Genre: Action, Drama, Fantasy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Sarah Michelle Gellar, Nicholas Brendon, Alyson Hannigan
Spilletid: 44 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Handling: Cheerleaderen Buffy er "den udvalgte" i sin generation, og skal dræbe de vampyrer, som forpester vores byer og gader.

Buffy the Vampire Slayer havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Buffy the Vampire Slayer på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Buffy the Vampire Slayer ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Buffy the Vampire Slayer stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Buffy the Vampire Slayer, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Buffy the Vampire Slayer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar