Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Buklerne flytter ind hos Peddersen og Findus

Buklerne flytter ind hos Peddersen og Findus

01/09/2023 | Flixfilm

Buklerne flytter ind hos Peddersen og Findus på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Familien Mucklas elsker rod! Så da en renlighedsdjævel flytter ind hos dem, drager de venlige væsner ud på et dristigt eventyr for at finde et nyt hjem.Se Buklerne flytter ind hos Peddersen og Findus på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Buklerne flytter ind hos Peddersen og Findus havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Buklerne flytter ind hos Peddersen og Findus på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Buklerne flytter ind hos Peddersen og Findus ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Buklerne flytter ind hos Peddersen og Findus stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Buklerne flytter ind hos Peddersen og Findus, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Buklerne flytter ind hos Peddersen og Findus er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar