Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Bulbbul

24/06/2020 | Flixfilm

Se Bulbbul på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Drama, Horror, Mystery
Instruktør: Anvita Dutt
Skuespillere: Tripti Dimri, Avinash Tiwary, Rahul Bose, Parambrata Chattopadhyay
Spilletid: 94 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 6.5

Handling: En barnebrud vokser op og bliver en gådefuld kvinde, der råder over et hjem med en smertefuld fortid, mens hendes landsby hærges af overnaturlige mord på mænd.

Bulbbul havde premiere på Netflix Danmark den 24. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Bulbbul på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Bulbbul ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bulbbul stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bulbbul, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bulbbul er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar