Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Bulbbul

24/06/2020 | Flixfilm

Se Bulbbul på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Horror
Instruktør: Anvita Dutt
Skuespillere: Tripti Dimri, Rahul Bose, Avinash Tiwary, Parambrata Chattopadhyay
Spilletid: 94 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: En barnebrud vokser op og bliver en gådefuld kvinde, der råder over et hjem med en smertefuld fortid, mens hendes landsby hærges af overnaturlige mord på mænd.


Se Bulbbul på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBulbbul havde premiere på Netflix Danmark den 24. juni, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bulbbul ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bulbbul herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bulbbul er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bulbbul stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar