Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bulldog Drummond at Bay

Bulldog Drummond at Bay

03/11/2021 | Flixfilm

Bulldog Drummond at Bay på Netflix

Produktionsår: 1937
Genre: Action, Comedy, Drama
Instruktion: Norman Lee
Skuespillere: John Lodge, Dorothy Mackaill, Victor Jory
Spilletid: 59 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: I niende del af Bulldog Drummond-serien forsøger eventyrjægeren at redde opfinderen af et højteknologisk fly fra en gruppe spioner.

Bulldog Drummond at Bay havde premiere på Netflix Danmark den 3. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Bulldog Drummond at Bay på YouTube.Se Bulldog Drummond at Bay på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Bulldog Drummond at Bay ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bulldog Drummond at Bay stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bulldog Drummond at Bay, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bulldog Drummond at Bay er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar