Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bullet to the Head

Bullet to the Head

01/11/2020 | Flixfilm

Bullet to the Head på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktion: Walter Hill
Skuespillere: Sylvester Stallone, Jason Momoa, Christian Slater
Spilletid: 92 min
Land: United States, India, Switzerland
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: En ung betjent og en erfaren lejemorder går sammen om at opspore den ansvarlige for drabene på deres respektive partnere.

Bullet to the Head havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Bullet to the Head på YouTube.Se Bullet to the Head på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Bullet to the Head ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bullet to the Head stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bullet to the Head, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bullet to the Head er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar