Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bullet to the Head

Bullet to the Head

01/11/2016 | Flixfilm

Se Bullet to the Head på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktør: Walter Hill
Skuespillere: Sylvester Stallone, Sung Kang, Sarah Shahi, Adewale Akinnuoye-Agbaje
Spilletid: 92 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Beskrivelse: En ung betjent og en erfaren lejemorder går sammen om at opspore den ansvarlige for drabene på deres respektive partnere.


Se Bullet to the Head på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBullet to the Head havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bullet to the Head ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bullet to the Head herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bullet to the Head er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bullet to the Head stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar