Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Bullet Train’-skabere kaster sig over Netflix-film med Idris Elba

‘Bullet Train’-skabere kaster sig over Netflix-film med Idris Elba

05/08/2022 | Flixfilm

Brad Pitt uddeler netop nu øretæver ud i biograffilmen ‘Bullet Train’ hvor han som en evigt uheldige lejemorder stiger ombord på verdens hurtigste tog – tilfældigvis sammen med en masse andre lejemordere.

Selvom at actionfilmen kører for fuld udblæsning i alverdens biografer har skaberne af ‘Bullet Train’, instruktør David Leitch og manuskriptforfatter Zak Olkewicz, allerde fundet deres næste højoktan filmprojekt, der denne gang bliver for streamingtjenesten Netflix.

Filmen hedder ‘Bang!’ og er en filmatisering af tegneserierne med samme navn og skuespilleren Idris Elba (‘The Harder They Fall’, ‘The Dark Tower’) er blevet hyret til hovedrollen som spion.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Bang!’ handler om terrorkult, der udsender en række romaner, som ene og alene har det formål at hjernevaske folk og sætte gang i en verdensomspændende apokalypse.

LÆS OGSÅ:   Den danske komedie 'Højst besynderlige typer' lander snart på Netflix

Verdens mest berømte spion (Idris Elba’) bliver derfor sendt ud for at opspore og dræbe de ansvarlige og nedlægge kulten.

Tegneserien ‘Bang!’ udgives af Dark Horse Entertainment, som Netflix har indgået et flerårigt samarbejde med, der giver streamingtjenesten mulighed for at filmatisere historierne.

Neo-noir actionfilmen ‘Polar‘ fra 2019 med Mads Mikkelsen, som netop nu kan streames, er også baseret på en tegneserie fra Dark Horse, og det er dermed ikke første gang at forlaget og streamingmastodonten slår pjalterne sammen.

Der er ingen oplysninger om hvornår ‘Bang!’ forventes at få premiere på Netflix Danmark.
Skriv kommentar