Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bullsh*t The Gameshow

Bullsh*t The Gameshow

27/04/2022 | Flixfilm

Bullsh*t The Gameshow på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Deltagerne skal forsøge at svare rigtigt på svære quizspørgsmål. Og hvis de ikke kan svare, går de direkte til plan B: at stikke en lodret løgn.

Bullsh*t The Gameshow (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 27. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Bullsh*t The Gameshow på YouTube.Se Bullsh*t The Gameshow på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Bullsh*t The Gameshow (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bullsh*t The Gameshow (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bullsh*t The Gameshow, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bullsh*t The Gameshow er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar