Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bumblebee

Bumblebee

20/05/2020 | Flixfilm

Bumblebee på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktion: Travis Knight
Skuespillere: Hailee Steinfeld, Jorge Lendeborg Jr., John Cena
Spilletid: 114 min
Land: China, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Bumblebee flygtede fra decepticonerne i 1987 og skjuler sig nu på Jorden. Den forslåede autobot bliver venner med en nedtrykt teenager og har fjenderne lige i hælene.

Bumblebee havde premiere på Netflix Danmark den 20. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Bumblebee på YouTube.Se Bumblebee på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Bumblebee ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bumblebee stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bumblebee, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bumblebee er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar