Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bumblebee

Bumblebee

20/05/2020 | Flixfilm

Se Bumblebee på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktør: Travis Knight
Skuespillere: Hailee Steinfeld, Jorge Lendeborg Jr., John Cena, Jason Drucker
Spilletid: 114 min
Land: China, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Bumblebee flygtede fra decepticonerne i 1987 og skjuler sig nu på Jorden. Den forslåede autobot bliver venner med en nedtrykt teenager og har fjenderne lige i hælene.


Se Bumblebee på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Bumblebee havde premiere på Netflix Danmark den 20. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bumblebee ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Bumblebee:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bumblebee er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bumblebee stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar