Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bumping Mics with Jeff Ross & Dave Attell

Bumping Mics with Jeff Ross & Dave Attell

27/11/2018 | Flixfilm

Se Bumping Mics with Jeff Ross & Dave Attell på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Dave Attell, Jeffrey Ross
Spilletid: 36 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Når Jeff Ross og Dave Attell går på scenen, kan ingen vide sig sikre. Med hjælp fra indbudte gæster får de klemt masser af gode grin ind i en enkelt mindeværdig weekend.

Bumping Mics with Jeff Ross & Dave Attell (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 27. november, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Bumping Mics with Jeff Ross & Dave Attell på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Bumping Mics with Jeff Ross & Dave Attell (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bumping Mics with Jeff Ross & Dave Attell (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bumping Mics with Jeff Ross & Dave Attell, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bumping Mics with Jeff Ross & Dave Attell er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar